Therieles3D.nl zonder geluid


Ideaal voor de leerling die wil studeren via de pc - zonder boeken!

rijbewijs
"Theorie Online 3D” is studeren voor het theorie-examen personenauto via het internet. Het loopt parallel met de gehele inhoud van "Hét theorieboek 2014".Voordeel van online studeren ten opzichte van het boek is dat alles door middel van 3D-animaties, video's en volledig ingesproken tekst een stuk realistischer én interactiever is gemaakt. Het verkeer beweegt toch...? - Dat 'oude' boek met foto's niet!
 

Snel je theorie halen zonder boeken!
rijbewijs Theorie Online 3D bevat ook het gehele Oefenboek met gevaarherkenning, plus 10 echte examens en 8 oefententamens Ruim 900 vragen dus!
Meer informatie >>>
Theorieles Online 3D-cursus € 59,95 !
proefles Achter je pc je theorie leren door alleen maar te luisteren en te kijken naar de interactieve films. In 3D, foto's en film. Geen half werk, gewoon the real deal!  
Meer informatie >>>

<KLIK HIER VOOR DEMO 'AAN'>

Het Theorierijbewijs halen, of gewoon de verkeersregels weer eens opfrissen?

"Als ik dit gezien had, dan was ik de eerste keer wel geslaagd!", dat is wat wij bij theorieles3D.nl vaak te horen krijgen wanneer iemand overstapt naar interactieve online theorielessen. En dat is jammer, want een vakkundige theorieopleiding met een zeer grote kans van slagen is niet altijd vanzelfsprekend. Wij zijn het daar helemaal mee eens en zijn verheugd je een zeer mooie deal te kunnen presenteren!

Theorieles3D.nl is speciaal voor die leerling die liever op de computer studeert dan vanuit een lesboek. De methode is voorzien van volledig ingesproken tekst, ondersteund met video 3D-animaties, foto’s en tekeningen. Om de geleerde stof vervolgens te oefenen krijg je daarnaast ook de beschikking over 8 tentamens van 25 vragen en 10 volledige examens die geheel volgens de CBR norm zijn opgesteld!

Wat theorieles3D.nl speciaal maakt, is dat de opleiding niet alleen bedoeld is voor jongeren die hun theoriecertificaat nog niet hebben, maar ook voor volwassenen die hun theoriekennis eens willen opfrissen. De regels zijn in de loop der jaren nogal veranderd, maar ook de snelheid van en in het verkeer is moeilijk te vergelijken met die van lang geleden. Alle verkeersonderdelen komen in je eigen tempo aan bod en zijn zo vaak te bekijken als je zelf wilt. Zo weet je zeker dat jij altijd wordt opgeleid op de manier die jij het prettigst vindt!

Highlights

  • Inlogcode voor Online Theorieles 3D
  • Online verkeerssituaties oefenen met foto´s, filmpjes en 3D animaties - Nederlands gesproken
  • Inclusief 10 echte examens en 8 oefententamens als voorbereiding op je CBR examen!
  • Een volledige voorbereiding op je theorie-examen B: nooit meer zakken!

Nu je theorie gaan halen? Klik hier om te bestellen.