FAQ Theorie Online 3D


Welke internetbrowsers zijn geschikt voor het volgen van Theorie Online 3D?
Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer en 
Netscape Communicator 
zijn grondig getest en goed bevonden. Safari (OSX) is niet grondig getest maar moet geen problemen veroorzaken in het gebruik van Theorie Online 3D.

Welke software heb ik nodig om Theorie Online 3D te volgen?
Theorie Online 3D maakt bijna alleen maar gebruik van Flash player bestanden. Als een oude Flash player wordt gebruikt en/of de juiste versie is corrupt, dan zal Theorie Online niet werken op de computer. Ga naar http://www.adobe.com om de meest recente versie te downloaden.

Gebruikt u breedband internet?
Breedband verbinding is vereist voor Theorie Online 3D. Als u Theorie Online 3D wilt gebruiken met ISDN of een 56k modem, zult u het als “ontzettend traag” ervaren en er bestaat zelfs een kans dat de verbinding met de media niet eens tot stand komt.

Gebruikt u een router?
Het kan voorkomen dat door het gebruik van een router (buitenom uw modem/router) Theorie Online 3D traag gaat functioneren. Het geluid gaat stotteren en het systeem zal moeilijkheden hebben met het bufferen van de media. Het makkelijkste kunt u dit controleren door rechtstreeks een verbinding met uw modem te maken. Het updaten van uw router besturingsprogramma kan hier uitkomst bieden.

Staan er andere programma’s open behalve uw browser?
Zoals bij elke applicatie, geldt dat Theorie Online 3D het beste functioneert als het de enige applicatie is die uw PC momenteel draait. Downloadprogramma’s (Soulseek, Kazaa, Torrents, etc), mediaspelers (Mediaplayer, Winamp, Quicktime, etc), en algemene applicaties (virusscanners, chatprogramma’s, etc) kunnen de prestaties van Theorie Online 3D zodanig beïnvloeden dat het volgen van de lessen onmogelijk wordt.

Draait uw PC onbewust virussen en/of spyware?
Het draaien van uw PC met virussen en/of spyware kan nadelige invloeden hebben op Theorie Online 3D. Daarom is het noodzakelijk dat u uw PC schoon houdt zodat er geen onnodige processen op de achtergrond draaien. Niet alleen heeft het een nadelige invloed op het volgen van Theorie Online 3D, maar het geeft risico’s voor de veiligheid van uw persoonlijke gegevens die op de PC staan!

Wat zijn de minimale systeemeisen voor Theorie Online 3D?
Hoge systeemeisen heeft Theorie Online 3D niet. Echter kan het gebruiken van een oude computer de prestaties van Theorie Online 3D nadelig beïnvloeden. Daarom hanteren wij de volgende minimale systeemeisen:

• Pentium IV of Athlon op 1 GHz
• 128 MB RAM - Windows 98ME en Apple Macintosh OS 9
• 256 MB RAM - Windows XP, Windows 7, Vista en Apple Macintosh OS 10
• Soundblaster 16 bit of vergelijkbare geluidskaart
• 1 Mb/s internetverbinding

Ik kan niet inloggen bij Theorie Online. Wat doe ik fout?
Theorie Online 3D is zodanig opgebouwd dat het onder normale browser instellingen moet werken. Onder normale instellingen verstaan wij:

  • Cookies moeten ingeschakeld zijn. Als cookies niet ingeschakeld staan zal Theorie Online 3D niet goed kunnen functioneren.
  • Het beveiligingsniveau van uw browser moet op normaal staan. Als het beveiligingsniveau hoger staat dan normaal, zullen essentiële functies die Theorie Online 3D nodig heeft om te functioneren, worden geblokkeerd.

Ik selecteer een les, er verschijnt een nieuw venster maar er gebeurt niets? Wat doe ik fout?
Het gebruik van firewalls kan het functioneren van Theorie Online 3D nadelig beïnvloeden. Het kan zijn dat de firewall essentiële data die Theorie Online 3D stuurt naar uw computer blokkeert en het daarom onmogelijk maakt voor Theorie Online 
3D goed te functioneren. Het uitsluiten van webpagina’s in deze firewalls maakt het mogelijk de firewall aan te laten staan voor alle overige websites behalve Theorie Online 3D.

Note: Mcafee PC security is een bekend software pakket dat problemen geeft met Theorie Online 3D. Het uitzetten van bepaalde onderdelen zorgt ervoor dat er goed met Theorie Online 3D gewerkt kan worden.Voor overige vragen kunt u een mail sturen naar support@theorie3d.nl, u krijgt dan binnen 24 uur reactie.

Wij wensen u veel plezier met Theorie Online 3D!