Nieuws


Aanvraag to2drive begeleiderspas online - zaterdag 10 maart 2012

Aanvraag 2toDrive begeleiderspas vanaf nu online mogelijk
Het aanvragen van de 2toDrive begeleiderspas kan vanaf nu digitaal met je DigiD. Voordat je met je coach de weg op kan heb je een begeleiderspas nodig. Hierop staan de namen van je coaches. Deze pas moet je altijd samen met je rijbewijs bij je hebben als je gaat autorijden.

Hoe werkt het?
De coaches melden zich eerst aan. Via to2drive.nl geeft de coach aan welke jongere hij of zij wil gaan begeleiden. Voor het inloggen gebruikt de coach zijn eigen DigiD.  Na het inloggen vult de coach het BSN nummer van de jongere in. Hiermee geeft hij aan dat hij coach wil worden. De coach krijgt via de email bericht wanneer zijn aanvraag is goedgekeurd. Pas wanneer alle coaches zich aangemeld hebben (minimaal 1, maximaal 5), kan de jongere de begeleiderspas aanvragen.

Via to2drive.nl kan de begeleiderspas aangevraagd worden. Na het aanmelden met  DigiD verschijnen de coaches die zich aangemeld hebben in het scherm. Bij het doorlopen van de stappen kies je welke coach(es) jij op je pas wil zetten. Je sluit de aanvraag af door online €35,- te betalen via iDEAL. 
Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsemail. Na goedkeuring wordt de begeleiderspas binnen 10 werkdagen naar je huisadres gestuurd.

Heb je nog geen DigiD? Vraag je DigiD dan hier aan.


Terug naar de vorige pagina >